nieuws

Hypotheekshop helpt Hypotheekleed

Archief

Donateurs van de stichting Hypotheekleed, die mensen met hypotheekproblemen wil helpen, kunnen door De Hypotheekshop laten inventariseren wat er met hun hypotheek is misgegaan. “Dat maakt het voor ons mede mogelijk om in de komende rechtszaak tegen DSB Bank efficiënter te procederen”, zegt de stichting.

Hypotheekshop helpt Hypotheekleed

Hypotheekleed is vorig jaar opgericht en kijkt vooral kritisch naar het hypotheekadvies van DSB Bank. De stichting telt nu zo'n duizend donateurs; het is de bedoeling om binnen zes weken de problemen van de donateurs geïnventariseerd te hebben. Hypotheekleed heeft daarvoor zelf franchiseketen De Hypotheekshop benaderd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.