nieuws

Henk de Jong aan de slag bij Fa-med

Archief

Henk de Jong, die begin dit jaar vertrok als topman van de verkooporganisatie Aegon Intermediair, is sinds kort algemeen directeur van Fa-med, een financiële serviceorganisatie in de gezondheidszorg. De Jong was van mei 2007 tot begin dit jaar voorzitter van genoemd Aegon-onderdeel.

Henk de Jong aan de slag bij Fa-med

Fa-med bestaat uit Fa-med Medical Factoring, Medical Data Care, Doc Care en Credios. Samen hebben deze labels de gezamenlijke opdracht om binnen Nederland het gegevens- en declaratieverkeer tussen zorgverleners, zorgverzekeraars en verzekerden zodanig af te handelen, dat de kostenefficiëntie zo groot mogelijk is. De Jong wil bij Fa-med naar een splitsing van communicatiekanalen, waarin een duidelijk onderscheid wordt gemaakt naar verzekerden, consumenten en zorgaanbieders.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.