nieuws

Faillissement Steengoed Hypotheken

Archief

De rechtbank Alkmaar heeft op de eerste dag van september het faillissement uitgesproken over Steengoed Hypotheken. Het kantoor in Santpoort-Noord is eigendom van Bas van Rossem (46) en Willem Hilderink (49).

Faillissement Steengoed Hypotheken

Van Rossem was als mede-aandeelhouder eerder betrokken bij de failissementen van de intermediairbedrijven Profinesse (2003) en Hypotheek Centrum Kennemerland (2004). Hofleverancier Reaal ging daarbij voor € 9 mln het schip in.
Steengoed Hypotheken telde drie werknemers, van wie Ardi Groot de enige hypotheekadviseur was. Hij werd in die hoedanigheid ingehuurd. Groot heeft in hetzelfde kantoorpand in Santpoort zijn eigen onderneming: Avendus Financiële Diensten.
Dinsdag sprak de rechtbank in Leeuwarden het faillissement uit over Vienalis. Vorige week werd bekend dat dit vonnis zou worden aangevraagd: zie 'Stekker gaat uit Vienalis'.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.