nieuws

DSB beslist eind dit jaar over afschaffen boeterente

Archief

DSB Bank neemt pas eind dit jaar een besluit over het al dan niet afschaffen van de boeterenteclausule voor nieuwe hypotheken. Tot 1 januari hebben nieuwe klanten in ieder geval niet met de clausule te maken.

DSB beslist eind dit jaar over afschaffen boeterente

De bank maakte eerder bekend nooit meer boeterente in rekening te brengen als klanten naar een goedkopere geldverstrekker overstappen, ongeacht de rentevaste periode. Nu blijkt dat het voorlopig gaat om een actie: "De boetevrije aflossing geldt voorlopig voor alle hypotheken die tot en met 31 december van dit jaar worden gesloten", zegt woordvoerder Klaas Wilting. "Dan gaan wij het evalueren om te kijken of het aanslaat bij klanten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.