nieuws

DAS dertiende volmacht voor EAG

Archief

EAG Assuradeuren, het volmachtbedrijf van de BAE Groep in Eindhoven, heeft een volmacht van DAS Rechtsbijstand ontvangen. EAG heeft nu dertien volmachten. Naast DAS zijn dat Arag, Avéro Achmea, Delta Lloyd, De Goudse, Europeesche, Elvia, ASR, London, Monuta, Nationale-Nederlanden, Reaal en Unigarant.

DAS dertiende volmacht voor EAG

BAE Groep is en samenwerkingsverband van bijna tweehonderd kantoren. "Sinds eind vorig jaar hebben er een kleine vijftig bijgekregen", zegt directeur André Bastiaans (foto). Hoewel de omzetting "een heidens karwei is geweest" is hij blij met de huidige combinatie van volmachtbedrijf en serviceprovider. "Het heeft ons in een betere onderhandelingspositie met verzekeraars gebracht", aldus Bastiaans. "Een nadeel van zo'n grote groep aangesloten kantoren is dat je, voor dat je het weet, betrokken kunt raken bij een faillissement, zoals laatst bij Advios het geval was. Op het moment dat je ziet dat het fout gaat, ben je meestal al te laat", aldus Bastiaans

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.