nieuws

Boval-klant kan met korting online een polis sluiten

Archief

Druk op de knop

Eind dit jaar staat een uitrol van het nieuwe CCS Webservices gepland, waardoor het ook voor werkgevers mogelijk wordt hun eigen portefeuille te beheren. "Het mooie van dit systeem is, dat de klant direct bij ons in de backoffice zit. Met een druk op de knop rolt de polis eruit", aldus Schoonhoven.
 
Boval Assurantiën heeft 2.500 bedrijven in de boeken en 13.000 particulieren, waarvan het merendeel werknemer is bij één van de bedrijven. Afgelopen jaar steeg het provisie-inkomen tot € 9,0 (8,5) mln; Boval behoort daarmee tot de vijftig grootste intermediairbedrijven van ons land.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.