nieuws

Bavam: veel animo voor ‘bijsluiten’ avb

Archief

Bavam, beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar voor assurantiebemiddelaars en vastgoedmakelaars, ontmoet bij nieuwe verzekerden veel belangstelling voor het tevens dekken van hun bedrijfsaansprakelijkheid. Pas sinds eind vorig jaar biedt Bavam álle klanten de mogelijkheid om in combinatie met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering een avb te sluiten.

Bavam: veel animo voor ‘bijsluiten’ avb

Aanvankelijk bestond die faciliteit alleen voor makelaars in onroerende zaken. De verklaring daarvoor was dat makelaars vaak moeite hadden om elders een avb te sluiten, maar het bezit ervan was wel een verplichting van hun brancheorganisaties. Het beschikbaar stellen van de combinatie aan alle verzekerden is volgens operationeel manager Lodie Van Duijse (foto) een succes. "Ik denk dat inmiddels bijna de helft van de nieuwe klanten de avb-dekking bijsluit. Wij hebben nu zo rond de 750 avb-polissen gesloten. Ook bestaande klanten vragen informatie aan, want niet iedereen beschikt al over dekking van hun bedrijfsaansprakelijkheid."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.