nieuws

ASR verkoopt Fortis-toren aan provincie

Archief

ASR Nederland gaat de Fortis-toren aan de Archimedeslaan 6 in Utrecht verkopen aan de provincie. Het in 1995 geopende pand diende tot begin oktober vorig jaar, toen Fortis uiteenviel, als Nederlands hoofdkantoor van Fortis.

ASR verkoopt Fortis-toren aan provincie

De achttien verdiepingen tellende kantoortoren zal voor 70% door de provincie worden gebruikt. Fortis Bank huurt de resterende ruimte in het gebouw. Dick Gort, bestuursvoorzitter van ASR Vastgoed Vermogensbeheer: "Wij zijn zeer blij dat de provincie als gebruiker op Rijnsweerd aanwezig is en blijft. Zo levert zij een bijdrage aan de vitaliteit van het kantorenpark, waartoe wij zelf ook behoren."
De levering en notariële overdracht van het pand staat gepland eind 2010.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.