nieuws

Apothekers prikkelen Achmea

Archief

Apothekers uit de regio Haarlem hebben via een dagbladadvertentie hun ongenoegen geuit over de opzegging door ‘zorgverzekeraar Achmea’ van alle samenwerkingscontracten met apothekers. Dit kan vervelende gevolgen voor de betrokken verzekerden hebben, zo laten de apothekers weten.

Apothekers prikkelen Achmea

De advertentie is feitelijk aangepakt als 'Belangrijke mededeling voor Achmea zorgverzekerden'. De "eenzijdige opzegging" door Achmea kan betekenen dat de betrokken verzekerden vanaf 1 januari 2010 hun geneesmiddelen in apotheken contant moeten gaan betalen, zo waarschuwen de apothekers uit de regio Haarlem in onder meer De Telegraaf.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.