nieuws

Aegon voorziet intermediair van aov-calculator

Archief

Om het intermediair bij de verkoop van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te ondersteunen, biedt Aegon een internethulpmiddel in de vorm van een Aov-calculator, die de tussenpersoon op de eigen site kan plaatsen. Met behulp van de calculator kan een ondernemer inzicht krijgen in zijn verzekeringsbehoefte. De daarvoor ontwikkelde stellingen leiden tot de samenstelling van een profiel.

Aegon voorziet intermediair van aov-calculator

Aan de hand van het opgebouwde profiel kan een ondernemer vervolgens online een offerte laten maken (hij kan overigens ook de stellingen overslaan en direct de premie berekenen). Het is mogelijk de berekening om te zetten naar een aanvraag. Aegon: "Als een ondernemer een aanvraag instuurt dan komt die uitsluitend bij de tussenpersoon terecht. De ondernemer werkt immers op de website van de tussenpersoon zelf."  De tussenpersoon kan de gekozen dekking en het klantprofiel als uitgangspunt voor het adviesgesprek gebruiken. De ingevulde aanvraag kan na het adviesgesprek naar Aegon worden doorgestuurd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.