nieuws

Aegon lanceert Ajax-spaarrekening

Archief

Aegon introduceert Ajax Eigen stijl Sparen, een spaarrekening bedoeld voor fans van de Amsterdamse eredivisievoetbalclub. De minimale storting is € 25.  De rente op de spaarrekening varieert van 3,5% tot 4,5%.

Aegon lanceert Ajax-spaarrekening

Nieuwe spaarklanten ontvangen een Ajax/Aegon-voetbal met de handtekeningen van alle Ajax-spelers. Daarnaast geeft Aegon € 5 aan de jeugdopleiding 'De Toekomst' van Ajax. Rekeninghouders maken verder kans op prijzen als een VIP-plaats bij een wedstrijd of een ontmoeting met Ajax-spelers.
Klanten die een 'normale' Eigen stijl Sparen-rekening hebben bij Aegon, kunnen een speciale Ajax-spaarpot aanmaken binnen de bestaande spaarrekening. De rekening kan via Aegon Bank en via het intermediair worden geopend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.