nieuws

Verzekeringssite introduceert publieksprijs voor autopolis

Archief

De assurantiebranche is weer een award rijker. De Verzekeringssite.nl bekroont voortaan ieder jaar de meest gekozen autoverzekering met een Verzekeringssite.nl Award. Op 8 september maakt directeur Eric Hordijk de eerste winnaar bekend.

Verzekeringssite introduceert publieksprijs voor autopolis

De site claimt jaarlijks ruim 600.000 bezoekers te trekken die een vergelijking maken. Zij zijn samen goed voor twee miljoen bezoeken. Op de site kunnen 109 verschillende autoverzekeringen worden vergeleken op premie en dekking. "Voor consumenten is de winnaar van de Verzekeringssite.nl Award 2009 de beste keuze voor een autoverzekering. Een echte publieksprijs die uniek is in de verzekeringsbranche", motiveert Hordijk de door hem ingestelde prijs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.