nieuws

Tiende kantoor voor VergelijkShop

Archief

Franchiseformule VergelijkShop heeft twee nieuwe franchisenemers aangetrokken, die samen de regio Friesland voor hun rekening gaan nemen. Volgens directeur Marcel Kuiper komt er voor eind dit jaar nog zeker één VergelijkShop bij.

Tiende kantoor voor VergelijkShop

Franchisenemers in de regio Friesland zijn Peter Duinkerken en Gaston Bos. Zij werken vooralsnog vanuit huis, maar op termijn moet er in Heerenveen een kantoor worden geopend. "Zeker in deze tijden is het zaak om eerst voldoende vet op de botten te krijgen voordat er allerlei kosten worden gemaakt", zegt Kuiper. Hij meldt de laatste twee maanden met zeven à acht potentiële franchisenemers gesproken te hebben.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.