nieuws

SAR ageert tegen AFM-korting voor deelnemers STFD en DSI

Archief

Tijd besparen

Een woordvoerder van de AFM beaamt dat de criteria voor de kortingsregeling voor STFD- en DSI-kantoren niet duidelijk genoeg zijn gecommuniceerd. "De belangrijkste eis om voor korting in aanmerking te komen, is dat er binnen de betrokken organisatie sprake moet zijn van een vorm van zelfregulering die er voor zorgt dat wij minder werk hebben aan de geregistreerde ondernemers."
 
De SAR beheert de keurmerken Registermakelaar in Assurantiën (RMiA), Registeradviseur in Assurantiën (RAiA) en Registerpensioenadviseur (RPA). Het gaat om respectievelijk ruim 200 beursmakelaars, 450 registeradviseurs en een kleine 300 pensioenadviseurs. Voor hen wil de SAR ook een kortingsregeling bij de AFM afdwingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.