nieuws

Samenvoeging risicodragers bij SNS Reaal

Archief

Met vereenvoudiging van de juridische structuur als oogmerk, heeft SNS Reaal zijn risicodragers Leven gebundeld.

 

Het gaat om de samenvoeging van SRLEV NV (tot voor kort Reaal Levensverzekeringen NV genaamd) en Zwitserleven NV. Bij deze juridische fusie is Zwitserleven NV de verkrijgende rechtspersoon en houdt de ‘oude’ SRLEV NV op te bestaan. De naam van de combinatie wordt (wederom) SRLEV NV. Deze risicodrager gebruikt daarna de handelsnamen Reaal Levensverzekeringen en Zwitserleven.

 

  &nbsp"Voor klanten en tussenpersonen van Zwitserleven verandert er dus niets en betreft het alleen een wijziging van de naam van de risicodrager. Voor klanten en tussenpersonen van de ‘oude’ SRLEV NV geldt dat zij klant en tussenpersoon worden van de ‘nieuwe’ SRLEV NV."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.