nieuws

Reaal vernieuwt ongevallenpolis

Archief

Reaal heeft zijn collectieve ongevallenverzekering verbeterd. In de nieuwe polis zijn gevaarlijke sporten meeverzekerd en is er ook een uitgebreide dekking voor bedrijfshulpverleners.   De verzekerde bedragen zijn verhoogd naar € 250.000 bij overlijden en € 500.000 bij blijvende invaliditeit. Verder is de terrorismeclausule standaard opgenomen in de voorwaarden en is de maximale dekking per gebeurtenis verhoogd […]

Reaal heeft zijn collectieve ongevallenverzekering verbeterd. In de nieuwe polis zijn gevaarlijke sporten meeverzekerd en is er ook een uitgebreide dekking voor bedrijfshulpverleners.
 
De verzekerde bedragen zijn verhoogd naar € 250.000 bij overlijden en € 500.000 bij blijvende invaliditeit. Verder is de terrorismeclausule standaard opgenomen in de voorwaarden en is de maximale dekking per gebeurtenis verhoogd naar € 5 mln.
 
   Onder de extra dekkingen vallen tevens repatriëringkosten van een overledene tot maximaal € 5.000, daggelduitkering bij ziekenhuisopname ten gevolge van een ongeval tot maximaal € 250 en plastische chirurgie op voorspraak van een medisch specialist tot maximaal € 5.000.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.