nieuws

Portefeuilles Hyposcout en Toekomstwijzer naar Diks

Archief

Diks Verzekeringen uit IJsselstein heeft de schadeportefeuilles van Hyposcout Advies uit Zwanenburg en ToekomstWijzer uit Nieuwegein overgenomen. Beide bedrijven zijn onlangs failliet verklaard.   "Het zijn kleine portefeuilles met elk circa € 5.000 aan provisie-inkomen die lopen bij Voogd & Voogd Verzekeringen waar ook wij zaken mee doen", aldus directeur Marc Diks van Diks Verzekeringen. In […]

Diks Verzekeringen uit IJsselstein heeft de schadeportefeuilles van Hyposcout Advies uit Zwanenburg en ToekomstWijzer uit Nieuwegein overgenomen. Beide bedrijven zijn onlangs failliet verklaard.
 
"Het zijn kleine portefeuilles met elk circa € 5.000 aan provisie-inkomen die lopen bij Voogd & Voogd Verzekeringen waar ook wij zaken mee doen", aldus directeur Marc Diks van Diks Verzekeringen. In juli nam Diks al de schadeportefeuille van 2gather Financial in Tilburg over die eveneens circa € 5.000 provisie-inkomen telt. "Aantrekkelijke autoportefeuilles zijn niet altijd te krijgen", zegt Diks. "Er wordt nogal eens een te stevige prijs voor gevraagd die op het niveau van inboedel- en opstalverzekeringen ligt." Diks Verzekeringen is gespecialiseerd in autoverzekeringen en heeft veel speciale polissen voor bijvoorbeeld Porsches, oldtimers, campers, taxi's en bedrijfsauto's.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.