nieuws

NVHP wil DSI-registratie voor leden

Archief

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) wil haar leden collectief laten registreren bij de Stichting DSI.

De stichting DSI (Deskundigheid, Screening en Integriteit) richt zich op de bevordering van de integriteit en vakbekwaamheid binnen de financiële dienstverlening. Financieel dienstverleners die zich bij de Stichting laten registreren, krijgen € 300 korting op de doorlopende toezichtkosten van de AFM.

Het bestuur van de NVHP wil bevorderen dat de leden zich laten registreren. Er wordt gesproken tussen NVHP en DSI, onder meer omdat de stichting uitgaat van een registratie per bedrijf, terwijl de NVHP een persoonlijk lidmaatschappen kent. "Wij hopen de gesprekken in september te kunnen afronden. Daarna zullen onze leden hierover een besluit nemen."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.