nieuws

Noordhollandsche: 19% premiegroei

Archief

Bij de Noordhollandsche van 1816 is in het eerste halfjaar de geboekte premie met bijna 19% toegenomen tot € 58,5 mln.   Er zijn in die zes maanden door aangesloten tussenpersonen 96.000 nieuwe verzekeringen gesloten. Over heel 2008 was al een omzetstijging van 17% (tot € 102 mln) gerealiseerd.   Hoewel de marges door de tot […]

Bij de Noordhollandsche van 1816 is in het eerste halfjaar de geboekte premie met bijna 19% toegenomen tot € 58,5 mln.
 
Er zijn in die zes maanden door aangesloten tussenpersonen 96.000 nieuwe verzekeringen gesloten. Over heel 2008 was al een omzetstijging van 17% (tot € 102 mln) gerealiseerd.
 
Hoewel de marges door de tot voor kort alsmaar dalende premies krapper zijn geworden, is de directie nu zeer ingenomen met het technisch resultaat van € 4,5 mln. "De relatief lagere kosten droegen daar sterk aan bij", aldus de maatschappij, die dat onder meer toeschrijft aan het toenemende gebruik van het geheel gedigitaliseerde verwerkingstraject.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.