nieuws

Nieuwe cursus ‘Acceptant inkomen collectief’

Archief

Nibe-SVV komt deze maand met een nieuwe opleiding  ‘Acceptant inkomen collectief’, die bestemd is voor (aankomende) acceptanten bij inkomensverzekeraars. De opleiding biedt kennis op het gebied van inkomensverzekeringen met thema’s als: verzuim, eigenrisicodragerschap, WIA en ongevallen.

Nieuwe cursus ‘Acceptant inkomen collectief’

Deze opleiding is bij Nibe-SVV onderdeel van een nieuwe 'inkomenslijn', die in 2010 VP-inkomen collectief en VP-inkomen individueel vervangt en, naast de genoemde cursus, bestaat uit Schadebehandelaar inkomen collectief, Acceptant inkomen individueel en Schadebehandelaar inkomen individueel. De opleiding is beschikbaar als zelfstudie en in een e-learningvariant. Vanaf 1 november worden de examens afgenomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.