nieuws

NHP: ‘extreem goedkope’ polis nabestaanden

Archief

Nationale HypotheekPas (NHP) heeft een nabestaandenpolis aan het assortiment toegevoegd. "Onze premies liggen extreem veel lager dan die van de marktleiders", belooft directeur Pieter Lijesen.   De polis, feitelijk een gespreide variant van de overlijdensrisicoverzekering, voorziet in een maandelijkse uitkering aan nabestaanden. "De premies voor een nabestaandenpolis kunnen minstens met de helft omlaag", vindt NHP, […]

Nationale HypotheekPas (NHP) heeft een nabestaandenpolis aan het assortiment toegevoegd. "Onze premies liggen extreem veel lager dan die van de marktleiders", belooft directeur Pieter Lijesen.
 
De polis, feitelijk een gespreide variant van de overlijdensrisicoverzekering, voorziet in een maandelijkse uitkering aan nabestaanden. "De premies voor een nabestaandenpolis kunnen minstens met de helft omlaag", vindt NHP, die zegt gegarandeerd de voordeligste te zijn. Risicodragers zijn Quantum Leben en Hannover Life. "De premies kennen geen provisie of maatschappijopslagen en liggen gemiddeld 56% lager dan die van marktleider Legal & General, die al tot de lagere premies in de markt behoren."
 
NHP brengt bij het sluiten een bedrag van € 795 in rekening. "De prijzen van nabestaandenverzekeringen worden kunstmatig hoog gehouden, net als voorheen bij overlijdensrisicoverzekeringen", aldus Lijesen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.