nieuws

Mkb-portefeuille van Willis voor twee jaar naar ASR

Archief

Verzekeringsmakelaar Willis heeft de schadeportefeuille voor mkb-klanten met ingang van 1 juli voor een periode van twee jaar ondergebracht bij ASR Verzekeringen.   Dit deel van de Willis-portefeuille brengt jaarlijks ongeveer € 3,5 mln premie op. Volgens Mischa Schrijver, directielid van Willis Nederland en onder meer verantwoordelijk voor het midden- en kleinbedrijf, betreft het een portefeuille […]

Verzekeringsmakelaar Willis heeft de schadeportefeuille voor mkb-klanten met ingang van 1 juli voor een periode van twee jaar ondergebracht bij ASR Verzekeringen.
 
Dit deel van de Willis-portefeuille brengt jaarlijks ongeveer € 3,5 mln premie op. Volgens Mischa Schrijver, directielid van Willis Nederland en onder meer verantwoordelijk voor het midden- en kleinbedrijf, betreft het een portefeuille met uitsluitend kleinere en minder complexe posten. Na een 'tenderprocedure' met twaalf verzekeraars viel de keuze uiteindelijk op ASR vanwege de prijs-/prestatieverhouding, de wijze van schadebehandeling en de mogelijkheden van het extranet Cockpit: "Voor ons de doorslaggevende factoren om juist met ASR in zee te gaan." Over twee jaar volgt opnieuw een 'tendermoment', aldus Schrijver.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.