nieuws

Lengkeek vernieuwt organisatie en huisstijl

Archief

Expertisebureau Lengkeek, Laarman & De Hosson heeft de integratie van een aantal recent overgenomen expertise- en taxatiebureaus (PD&W, Buningh & van de Weetering, Van Eck en Hoeijmans) onlangs voltooid. De nieuwe organisatie kent drie divisies: Expertises, Taxaties en  Bouwkundige Opnames.

Lengkeek vernieuwt organisatie en huisstijl

Door de overnames is het aantal medewerkers gegroeid van 100 naar 150 en heeft Lengkeek niet alleen kantoren in Rotterdam, Amsterdam en Zwolle, maar ook in Eindhoven en Maastricht. Het Schiedamse hoofdkantoor is verhuisd naar de Admiraliteitskade in Rotterdam, waar ook de voormalige medewerkers van Buningh & van de Weetering een plek hebben gekregen. Alle voormalige PD&W medewerkers en de oud medewerkers van Van Eck in Bussum hebben onlangs hun intrek genomen in de Lengkeekvestiging aan de Entrada te Amsterdam. De introductie van de nieuwe organisatiestructuur gaat gepaard met de lancering van een nieuwe huisstijl, waarin de drie diensten visueel als aparte afdelingen worden gepositioneerd.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.