nieuws

Joint venture Aegon en Sony Life mag starten in Japan

Archief

De in 2007 opgerichte joint venture van Aegon en Sony Life heeft toestemming gekregen om te starten met de verkoop van levensverzekeringen in Japan. Dit 50/50 samenwerkingsverband gaat opereren onder de naam Aegon Sony Life Insurance (ASLIC) en richt zich vooralsnog op de zogenaamde ‘variable annuities’  (variabele lijfrenten).

Joint venture Aegon en Sony Life mag starten in Japan

De producten zullen onder meer worden verkocht via het Lifeplanner agentennetwerk van Sony. Aegon-topman Alex Wynaendts verwacht veel van de groeimogelijkheden op de Japanse markt waar meer dan 40% van de bevolking ouder is dan vijftig en het bedrag aan individuele spaargelden het hoogst is van heel Azië. De verwachting is dat ASLIC begin december operationeel is.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.