nieuws

‘Intermediair loopt niet warm voor dierenpolis’

Archief

"Het intermediair heeft weinig belangstelling voor onze dierenpolis", zegt directeur Nico Schuurbiers van huisdierenverzekeraar Petplan in De Rijp.

 

"Dat is opvallend, want de trend is wel dat er steeds meer huisdieren worden verzekerd. Zeker nadat dit jaar de dierenarts 18% duurder is geworden, hebben wij er veel nieuwe klanten bij gekregen, vooral via internet en de dierenartsen."

 

De vorig jaar gestarte werving binnen het intermediaire verkoopkanaal heeft Petplan tot nu toe maar zestig à zeventig tussenpersonen opgeleverd; verder verkoopt een aantal leden van intermediairscollectief DAK huisdierpolissen van Petplan. "Ik denk dat de gemiddelde adviseur de premies te laag vindt om er echt tijd aan te besteden", aldus Schuurbiers.

 

Petplan (Unigarant) heeft inmiddels 20.000 huisdieren verzekerd; concurrent Dier & Zorg (Proteq) meldt dat daar de mijlpaal van 100.000 verzekerde dieren is gepasseerd.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.