nieuws

Hypotheekadministratiepakket van DossierNet

Archief

DossierNet heeft een administratiepakket voor hypotheekadviseurs ontwikkeld. Met ‘Hypo-Office’ denkt het Nijmeegse bedrijf het intermediair een goed hulpmiddel te verstrekken om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Via de website van het advieskantoor kan de klant ook inzage in zijn dossier krijgen.

Hypotheekadministratiepakket van DossierNet

"Hij kan daar notities zien, de gevoerde correspondentie en alle beschikbare documenten. Zo krijgt de klant een helder beeld van de status van zijn dossier en van de enorme hoeveelheid werk die standaard in een hypotheekdossier wordt verricht", zo stelt DossierNet. In het systeem 'Hypo-Office' kan per activiteit worden aangegeven hoeveel minuten ermee gemoeid waren. De urenregistratie laat de optelsom van die werkzaamheden zien en resulteert bij sluiting van het dossier in een factuur. Bovendien vindt DossierNet dat op deze wijze een advies "volledig reproduceerbaar is" voor de AFM.
Hypotheekadviseurs die het systeem willen gebruiken moeten een jaarabonnement van € 535 nemen; voor het permanent opslaan van gegevens wordt per dossier € 3,50 per jaar berekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.