nieuws

Fotocamera meest geclaimd bij Europeesche

Archief

De fotocamera staat op nummer één in de schade top 10 van reisverzekeraar Europeesche. Daarmee is de (zonne)bril, tijdens de afgelopen winter nog met stip op één, verschoven naar plek twee.

Fotocamera meest geclaimd bij Europeesche

"Camera's zijn een gewild object voor dieven", zegt woordvoerder Klaske Woolthuis van Europeesche. "En als je camera gestolen wordt, heb je dubbel pech. Want met de camera's zijn ook meteen de vakantiefoto's verdwenen."
De minilaptop, die volgens FBTO na de zomer de top 5 binnen zou stormen, komt bij Europeesche de top 10 nog niet eens in. "De laptop staat op de 16e plek." Dit is volgens de reisverzekeraar een scherpe daling ten opzichte van vorig jaar; toen stond de laptop nog op een 6e plek.
Voor het eerst is ook de fiets de top 10 binnen gedrongen. "Bij autovakanties wordt de fiets vaak meegenomen voor tochtjes in de omgeving", verklaart Europeesche.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.