nieuws

FCI wordt Amlin

Archief

Fortis Corporate Insurance (FCI) zal verdergaan onder de naam Amlin Corporate Insurance (ACI).   FCI is onlangs voor € 350 mln van de Nederlandse staat overgenomen door de Britse verzekeraar Amlin. De overname is afgelopen maand formeel afgerond. Het nieuwe ACI is goed voor een premieomzet van € 763 mln uit voornamelijk industriële verzekeringen; in ons land […]

Fortis Corporate Insurance (FCI) zal verdergaan onder de naam Amlin Corporate Insurance (ACI).
 
FCI is onlangs voor € 350 mln van de Nederlandse staat overgenomen door de Britse verzekeraar Amlin. De overname is afgelopen maand formeel afgerond. Het nieuwe ACI is goed voor een premieomzet van € 763 mln uit voornamelijk industriële verzekeringen; in ons land is het bedrijf marktleider in de branches Transport en Brand. Amlin heeft een premievolume van € 1,2 mld en is buiten het Verenigd Koninkrijk (inclusief Bermuda) actief op het Europese vasteland en de Lloyd's-verzekeringsmarkt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.