nieuws

Faillissement voor Financieel Expert in Tilburg

Archief

De rechtbank in Breda heeft eerder deze week het in Tilburg gevestigde kantoor De Financieel Expert failliet verklaard. De 1.800 relaties tellende portefeuille was eind vorig jaar al verkocht aan regiogenoot DRC Groep. De activiteiten van het bedrijf van Mark de Kort zijn kort voor de zomervakantie gestaakt.

Faillissement voor Financieel Expert in Tilburg

DRC (De Rendements Combinatie) kocht in 2007 al een portefeuille van Van Zundert Assurantiën in Wateringen. Het intermediairbedrijf heeft inmiddels vier kantoren (Son en Breugel, Eindhoven, Rotterdam en Wateringen) en 26 medewerkers in dienst. "Tot 2006 deden we veel in hypotheken, maar nu komt 70% van de inkomsten uit schadeverzekeringen", zegt directeur Pieter van de Vijfeijke.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.