nieuws

Faillissement treft Amsterdamse Hypotheekshop

Archief

De rechtbank in Utrecht heeft het faillissement uitgesproken over het lokaal gevestigde makelaarsbedrijf van Albert van Nieuwpoort. De uitspraak betreft ook Van Nieuwpoort Hypotheken. Onder die laatste vennootschap viel De Hypotheekshop Amsterdam Zeeburg, tevens handelend onder de naam Van Nieuwpoort Financieel Advies.

Faillissement treft Amsterdamse Hypotheekshop

Volgens de website werkten in het aan de Amsterdamse IJburglaan gevestigde hypotheekadvieskantoor twee mensen: Rosemarijn Coljee en Ernst-Jan Vos. Een medewerker in Utrecht laat weten dat de makelaardij nog gewoon in bedrijf is, hangende besluiten van de aangestelde curator Baart. Kantooreigenaar Van Nieuwpoort wil geen commentaar geven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.