nieuws

Erkenning exameninstituten verlengd tot 2014

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft voor drie onderwijsinstellingen de erkenning als WFT-exameninstituut verlengd tot 19 augustus 2014. Het gaat om de Hanzehogeschool Groningen, de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en de Hogeschool Arnhem-Nijmegen.

Erkenning exameninstituten verlengd tot 2014

De erkenning is gebaseerd op onderzoeksresultaten van Quality Assurance Netherlands Universities (QANU), de organisatie die de exameninstituten beoordeelt. De goedkeuring betreft de modules Hypothecair Krediet, Consumptief Krediet, Schadeverzekeringen en Levensverzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.