nieuws

DSB krijgt gedupeerden over de vloer

Archief

Gedupeerden van DSB Bank hebben voor volgende week vrijdag een demonstratie aangekondigd bij het hoofdkantoor van DSB in Wognum (foto). De demonstratie is georganiseerd door de Stichting Steunfonds Probleemhypotheken in samenwerking met de site DSB-ramp en de Stichting Plaform Aandelen Lease.

DSB krijgt gedupeerden over de vloer

"Gesprekken hebben tot nu toe niets opgeleverd en daarom kiezen wij voor deze actie", aldus organisator Piet Koremans van DSB-Ramp. "Wij willen ook laten zien dat het aantal klachten veel groter is dan DSB beweert."  Koremans verwacht overigens geen massale opkomst van gedupeerden. "Dit zijn geen mensen die snel de straat opgaan om te protesteren."
 
 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.