nieuws

DNB grijpt in bij Robein Leven

Archief

De kredietcrisis heeft een nieuw bekend slachtoffer gemaakt: Robein Leven. Van Lanschot is, zonder dat zelf te willen, ineens ook levensverzekeraar. Achter de overname van Robein Leven gaat een persoonlijk drama schuil: dat van voormalig topman Eric Reintjes, meldt NRC Handelsblad.    

DNB grijpt in bij Robein Leven

Deze levensverzekeringsmaatschappij uit Den Haag is afgelopen maandag noodgedwongen overgenomen door Van Lanschot Bankiers. Dat gebeurde na tussenkomst van De Nederlandsche Bank. De toezichthouder vond het eigen vermogen van de kleine verzekeraar uit Den Haag in de gevarenzone terechtkomen. Dat bevestigd commissaris Henri Ophof van Robein.
 
Voor het volledige artikel ga naar:
De Nederlandsche Bank grijpt in bij Robein Leven

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.