nieuws

Allianz voert kortingsactie met aov

Archief

Allianz Inkomen verlaagt tijdelijk de premies voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen met 15%. De maatschappij viert hiermee haar verkiezing tot beste inkomensverzekeraar in het jongste IG&H-onderzoek “en de goede beoordeling van onze aov’s in de MoneyView Productrating”.

Allianz voert kortingsactie met aov

De korting van 15% geldt gedurende de hele looptijd, aldus Allianz Inkomen. De actieperiode loopt tot 1 oktober. Adviseurs die een offerteverzoek indienen via het extranet, ontvangen binnen twee werkdagen een offerte. "Voor adviseurs die gebruikmaken van Rolls worden de actietarieven na het uitvoeren van een handmatige update zichtbaar", verklaart Allianz. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.