nieuws

Allianz vernieuwt woonlasten-aov’s

Archief

Allianz Inkomensverzekeringen heeft zijn woonlastenpolissen vernieuwd.   Naast de aangepaste Woonlastenverzekering is er nu ook een Plus-variant, die mede is gericht op ondernemers. Beide varianten verzekeren woonlasten tot maximaal € 3.000 per maand (was € 2.000); de contractduur is verkort van vijf jaar naar één jaar. De Allianz Woonlastenverzekering volgt de WIA bij het bepalen van de […]

Allianz Inkomensverzekeringen heeft zijn woonlastenpolissen vernieuwd.
 
Naast de aangepaste Woonlastenverzekering is er nu ook een Plus-variant, die mede is gericht op ondernemers. Beide varianten verzekeren woonlasten tot maximaal € 3.000 per maand (was € 2.000); de contractduur is verkort van vijf jaar naar één jaar. De Allianz Woonlastenverzekering volgt de WIA bij het bepalen van de arbeidsongeschiktheid; de Woonlastenverzekering Plus gaat uit van passende arbeid. Werknemers kunnen beide verzekeringen sluiten, zelfstandig ondernemers alleen de Plus-variant.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.