nieuws

Woonfonds Hypotheken in assortiment Welke

Archief

Serviceprovider Welke heeft de Voordeellijn- en Comfortlijnhypotheken van Woonfonds Hypotheken van Achmea opgenomen in het assortiment. De beide hypotheeklijnen zijn in alle aflossingsvormen te sluiten en kennen geen polis-verplichting.

Woonfonds Hypotheken in assortiment Welke

Naast de provisievariant kunnen de aangesloten tussenpersonen de hypotheek zonder afsluitkosten aanbieden. Welke rekent bij laatstgenoemde variant een vast bedrag als de hypotheek daadwerkelijk passeert. De volledige provisie wordt dan door Welke doorgestort aan de klant. In geval van annuleren van de offerte wordt er geen boete gerekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.