nieuws

Voortaan ook onderhoud en verzekeringen via Route Mobiel

Archief

Pechhulpverlener Route Mobiel gaat met ingang van 1 augustus samenwerken met verzekeringspartner Zelf.nl en The Alwaysbemobile Company. Door deze samenwerking zeggen de partners een totaalpakket van verzekeringen, pechhulpverlening en onderhoud te kunnen aanbieden.

Voortaan ook onderhoud en verzekeringen via Route Mobiel

De nieuwe strategie van de drie partners is tot stand gekomen op initiatief van SNS Reaal-dochter Route Mobiel. "De producten en diensten vullen elkaar perfect aan en de drie merken passen uitstekend bij elkaar", aldus Marco van Muiswinkel, directievoorzitter van Route Mobiel & Zelf.nl. The Alwaysbemobile Company zal het onderhoudsaspect van het fullservice aanbod voor zijn rekening nemen. Naast formulehouder van Abc Autoservice, is het ook formulehouder van Profile Tyrecenter, 1,2,3 AutoService en James Autoservice.

 
Op de foto van links naar rechts: Marco van Muiswinkel (directievoorzitter Zelf.nl & Route Mobiel), Luc van Bussel (directievoorzitter The Alwaysbemobile Company) en Ton Nijenhuis (directeur Zelf.nl & Route Mobiel).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.