nieuws

Volmacht Mondial Assistance voor BSB Assuradeuren

Archief

Mondial Assistance heeft aan BSB Assuradeuren in Geleen een volmacht verleend die betrekking heeft op alle reisverzekerings- en pechhulpproducten. BSB verzorgt de polisadministratie voor circa tachtig tussenpersonen. Hierbij gaat het onder meer om acceptatie, polisopmaak, schadebehandeling en incasso.

Volmacht Mondial Assistance voor BSB Assuradeuren

Behalve van Mondial Assistance heeft BSB volmachten van Aegon, Arag, Ardanta, ASR, Bovemij, DAS, Delta Lloyd, Europeesche, London, Monuta, Nationale-Nederlanden, Reaal en Unigarant. Voor Mondial Assistance is het de 51e volmacht.  
Mede-eigenaar Remco Schenkhuizen van BSB en algemeen directeur Willem Snijders van Mondial Assistance ondertekenen het contract. Achter hen Gerdien de Ruiter (Mondial), Ron Bakkers (BSB), Sandra Nordsiek en René Vermeule (beiden Mondial)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.