nieuws

Unirobe Meeùs koopt portefeuille Jansen in Elst

Archief

Jansen Verzekeringen in Elst heeft de verzekeringsportefeuille verkocht aan de Unirobe Meeùs Groep. De portefeuille zal per 1 oktober worden geïntegreerd in het kantoor van Meeùs in Arnhem. Jansen zal zich verder gaan richten op de makelaardij.

Unirobe Meeùs koopt portefeuille Jansen in Elst

De omzet van de portefeuille bedraagt circa € 459.000. Het klantenbestand bestaat voor de helft uit particulieren en voor de andere helft uit zakelijke relaties, waaronder Verenigingen van Eigenaren (VvE). Gertjan Aarts, regiodirecteur van UMG Zuidoost-Nederland ziet de portefeuille als een nuttige uitbreiding van de marktpositie in het gebied Arnhem-Nijmegen. De drie medewerkers van Jansen gaan met de portefeuille mee naar het kantoor van Meeùs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.