nieuws

Starters Van der Linden (Tilburg) Robbert van der Linden (26)

Archief

heeft twee jaar in loondienst gewerkt, maar is nu zijn eigen bedrijf begonnen

Hij richt zich met name op uitvaartverzekeringen en is inmiddels met de activiteiten gestart. Een AFM-vergunning heeft hij nog niet, die moet nog worden aangevraagd. Hij is gestart zonder bestaande portefeuille. Geldzeker (Rotterdam) Jurre Teuwisse (36)heeft zo’n twaalf jaar ervaring in de verzekeringsbranche en is nu gestart met Geldzeker. Hij is nog bezig met de vergunningsaanvraag en in afwachting van de vergunning is hij actief als verbonden bemiddelaar. Met Geldzeker richt hij zich met name op hypotheken. Hij start zonder bestaande portefeuille. M.C. Verzekeringen (Zwolle) Mike Cordewener (35) start zonder bestaande portefeuille maar neemt wel een kleine klantenkring van zo’n 25 klanten mee. In eerste instantie richt Cordewener zich op de particuliere markt en dan met name uitvaart en auto. De AFM-vergunning is aangevraagd en is nog in behandeling. De beoogde startdatum is 1 september.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.