nieuws

Samenwerking ONVZ en PNO

Archief

De zorgverzekeraars ONVZ (Houten) en PNO Ziektekosten (Hilversum) hebben de intentie tot een nauwe samenwerking per 1 januari 2010 uitgesproken.

 

ONVZ wordt dan risicodrager van de zorgportefeuille van PNO (24.000 verzekerden) en verantwoordelijk voor de uitvoering.

 

PNO had al eerder aangegeven een partner te zoeken. "De match op het gebied van kwaliteit heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om voor ONVZ te kiezen. Hiermee kunnen wij de trend tot groei voor de toekomst voortzetten", stelt PNO-directeur Leo Witkamp.

 

Ook ONVZ-voorman Erno Kleijnenberg is content met de samenwerking. "Het klantenbestand van PNO sluit uitstekend aan bij onze doelgroep en het profiel van onze leden. Daarnaast biedt deze samenwerking ons schaalvergroting."

 

PNO Ziektekosten verzorgt een collectieve ziektekostenregeling voor werknemers in de (omroep)media. De zorgverzekeraar schreef het afgelopen jaar weer zwarte cijfers. Het resultaat kwam uit op _ 0,9 (-1,6) mln. Het technisch resultaat kwam uit op _ 0,3 (-1,7) mln. De brutopremieomzet nam over 2008 toe en kwam uit op _ 54,2 (44,5) mln.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.