nieuws

Reaal vernieuwt collectieve ongevallenpolis

Archief

Reaal heeft zijn collectieve ongevallenverzekering verbeterd. In de nieuwe polis zijn gevaarlijke sporten meeverzekerd en verder voorziet deze verzekering volgens Reaal ook in een een uitgebreide dekking voor bedrijfshulpverleners.

Reaal vernieuwt collectieve ongevallenpolis

"Goede bescherming van werknemers tijdens werktijd wordt steeds belangrijker", aldus Reaal. "Zo is de aansprakelijkheid van werkgevers opnieuw opgerekt door recente uitspraken van de Hoge Raad. Werkgevers waren al verplicht een verzekering te hebben voor schade die werknemers lijden als gevolg van een auto-ongeluk tijdens werktijd. Dit geldt nu ook als hij fietst of voetganger is. Een avb is dan niet voldoende."
De verzekerde bedragen zijn verhoogd naar € 250.000 bij overlijden en € 500.000 bij blijvende invaliditeit. Verder is de terrorismeclausule standaard opgenomen in de voorwaarden en is de maximale dekking per gebeurtenis verhoogd naar € 5 mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.