nieuws

Premieverhoging én Topherstel voor bestelautopolissen Allianz

Archief

Allianz heeft de premies voor collectieve bestelautoverzekeringen aangepast. Met ingang van 1 juli dient voor nieuwe WA- en Volledig Casco-verzekeringen 5% meer te worden betaald. De premie voor Beperkt Casco blijft ongewijzigd.

Premieverhoging én Topherstel voor bestelautopolissen Allianz

Voor continuaties van bestaande polissen gelden de nieuwe tarieven vanaf 1 augustus. De premies voor individuele bestelautoverzekeringen blijven ongewijzigd. Eveneens per 1 juli biedt Allianz ook Topherstel aan voor bestelauto's. Deze dienstverlening behelst onder meer het vervoer van de bestelauto naar één van de driehonderd aangesloten schadeherstellers, vervangend vervoer en een aanvullende 'Thuisservice' waarmee de bestelauto wordt opgehaald en afgeleverd op een opgegeven adres in Nederland. Daarnaast ontvangt de verzekerde bij Volledig Casco maximaal € 135 korting op het eigen risico en is belettering tot € 500 standaard meeverzekerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.