nieuws

Online rekensoftware voor aov De Goudse

Archief

De Goudse heeft online reken- en offertesoftware ontwikkeld voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ZelfstandigenVerzekerd en ZelfstandigenVerzekerd Lite. Hiermee kan het intermediair “eenvoudig en snel premies berekenen, offertes maken en polisaanvragen indienen”.

Online rekensoftware voor aov De Goudse

Met de nieuwe applicatie kunnen tussenpersonen de klant inzicht bieden in de dekkingsmogelijkheden en de bijbehorende premie. Omdat de aov's van De Goudse deel uitmaken van OndernemersImpulz heet de applicatie OndernemersImpulz Online. In een later stadium is de software ook te gebruiken voor oudedags- en nabestaandenvoorzieningen voor de ondernemer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.