nieuws

Offensief Generali in tarievenoorlog

Archief

Generali heeft besloten zijn tarieven voor overlijdensrisicoverzekeringen “oplopend tot 10%” te verlagen. Het is een reactie op recente tariefsaanpassingen van enkele concurrenten. “Wij willen onze toppositie in het marktsegment van overlijdensrisicoverzekeringen continueren”, aldus Generali. 

Offensief Generali in tarievenoorlog

"Wij houden de markt goed in de gaten", onderstreept Jaap Oudijk (foto), marketing- en verkoopdirecteur van Generali, de geboden alertheid in de huidige tarievenoorlog. De bedoelde verzekeringen zijn te gebruiken als privéverzekering of nabestaandenlijfrente. "Ook zijn zij zakelijk te gebruiken als compagnonverzekering of key-manverzekering."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.