nieuws

NN verlaagt drempel voor horecapakket

Archief

Nationale-Nederlanden heeft het aantal verzekeringen dat minimaal binnen de ZekerheidsCombinatie Horeca moet worden gesloten, verlaagd van vijf naar drie, waarvan in ieder geval de avb of de inventaris-goederenverzekering deel moet uitmaken.

NN verlaagt drempel voor horecapakket

"Horecaondernemers blijken vaak maar een deel van de ZekerheidsCombinatie Horeca te willen sluiten, omdat zij elders al een of meer verzekeringen van het pakket hebben lopen", aldus Angela Lijmbach, manager Productmarketing Schade bij NN." Nu is het mogelijk om een deel van het pakket te sluiten en direct te profiteren van de pakketkorting. Voorwaarde is dat de elders lopende verzekeringen zo snel mogelijk in de combinatie worden opgenomen." Om te bepalen of zij de premie aantrekkelijk vinden, kunnen klanten gebruik maken van de online Premieverkenner Horeca op www.nn.nl. Hier kan het pakket ook direct worden aangevraagd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.