nieuws

Nieuwe opleiding bij Nibe-SVV

Archief

Nibe-SVV start in september met de opleiding Pensioenpraktijk Collectief.

 

De opleiding richt zich primair op back- en midofficemedewerkers op het gebied van collectieve pensioenen bij pensioenuitvoerders en assurantiekantoren. "De opleiding is tot stand gekomen door te kijken naar de dagelijkse werkzaamheden van de pensioenmedewerkers ‘achter de schermen’. Wat moeten deze mensen kunnen doen? Wat moeten zij daarvoor weten?", aldus het opleidingsinstituut.

 

Centraal in de opleiding staan de uitvoering van de pensioenregeling en vragen van pensioendeelnemers. De opleiding kan als zelfstudie, via e-learning en als mondelinge cursus worden gevolgd. De eerste mondelinge opleiding start op 23 september in Utrecht.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.