nieuws

Nieuw traject voor toelatingstest RMiA

Archief

Het Huibersinstituut en Nibe-SVV bieden dit najaar gezamenlijk een coachingstraject aan voor adviseurs die zich willen voorbereiden op de mondelinge toelatingstest voor de titel Register Makelaar in Assurantiën. De test is alleen toegankelijk voor mensen die over een A-diploma beschikken en tenminste drie jaar actief zijn in de onafhankelijke assurantiebemiddeling.

Nieuw traject voor toelatingstest RMiA

Het coachingstraject bestaat uit vier blokken van twee bijeenkomsten. Kennisgebieden die aan de orde komen, zijn:  Transport, Varia, Brand, Leven en Pensioen, Zorg en Inkomen, Beloningsaspecten en Zorgplicht, terwijl ook de actuele ontwikkelingen worden besproken. Het laatste blok bestaat uit oefensessies waarin de mondelinge test wordt gesimuleerd. Inschrijving per blok is mogelijk. De cursus vindt plaats bij de NVA in Amersfoort waar ook de RMiA-toelatingstest wordt afgenomen. De kosten bedragen € 3.500 voor het totale traject.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.