nieuws

Huisartsen vernieuwen Ziekengeld-mantel bij NN

Archief

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) heeft een nieuw mantelcontract Ziekengeld met Nationale-Nederlanden gesloten. Het gaat hierbij om toegang tot een verzuimverzekering met aanvullende diensten als arbo en re-integratie. Het contract gaat in per 1 januari 2010,  heeft een looptijd van drie jaar en vervangt het bestaande contract.

Huisartsen vernieuwen Ziekengeld-mantel bij NN

Huisartsen die het arbopakket van Maetis afnemen via NN krijgen structureel extra korting op de ziekengeldverzekering. De dienstverlening rond re-integratie wordt geboden door Keerpunt. De premie voor de verzekering wordt voor bijna iedere deelnemer niet verhoogd. Grotere huisartsenposten krijgen per 1 januari 2010 een eigen premietabel. Het verzekeringspakket is winstdelend.
Lodi Hennink, algemeen directeur van de LHV: "Huisartsen hebben steeds meer personeel in dienst door de toenemende zorgvraag. Daarom wordt het met het jaar belangrijker om het verzuimrisico adequaat af te dekken."
Foto (v.l.n.r.): Lodi Hennink, algemeen directeur LHV, Bram Stegeman, bestuurslid LHV en huisarts, Arjette Tetteroo, branchemanager NN en Lidwien Suur, directeur Inkomen NN.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.