nieuws

Forse omzetgroei van dochter Credit Agricole

Archief

De Nederlandse Voorschotbank (DNV), dochter van Credit Agricole, heeft in 2008 de portefeuille consumptief krediet met _ 219 mln zien groeien.

 

Credit Agricole Deveurope, waartoe ook Interbank, Ribank en NVF Vootschotbank horen, heeft in totaal meer dan _ 3 mld aan consumptief krediet uitstaan.

 

Voor de krediettak van Credit Agricole Deveurope zijn ruim 350 werknemers actief. De Nederlandse Voorschotbank (DNV) neemt met een portefeuille van _ 661 (442) mln bijna een kwart voor haar rekening.

 

  &nbspDNV breidt komende week het aantal tariefklassen uit van twee naar drie (goud, zilver, brons). De nieuwe tariefklassen zijn gebaseerd op het risicoprofiel van de leningzoeker, waarbij het goudtarief goedkoper is dan het oude wittarief. Volgens directeur Kees Droppert kan de tussenpersoon zijn klant met de nieuwe tariefklassen meer mogelijkheden bieden. "Het is een kans voor verdere uitbouw van het merk DNV."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.